skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Duurzaam

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

Duurzaam bosbeheer is belangrijk voor nu en in de toekomst. Bomen worden ook wel de longen van de toekomst genoemd. Als u kiest voor bomen met een certificering wordt vernietiging van een bos een halt toegeroepen. Het PEFC Keurmerk komt u tegen op allerlei soorten producten met hout als grondstof. Hier kunt u denken aan producten als drukwerk, papier, hout en nog vele andere producten. Het keurmerk richt zich op het behoud van het leefgebied van planten en dieren en ook nog op de rechten van van de bosarbeiders en de bevolking. Structureel worden hier bossen beheerd met oog op de duurzame, sociale, ecologische en economische aspecten. De eigenaar van het bos heeft de keuze om bij het PEFC te certificeren. Het doel is om alle bossen wereldwijd te certificeren.

PEFC

Ontstaan PEFC

De organisatie is in Parijs in 1999 opgericht door verschillende kantoren in elf Europese landen. De organisatie is opgericht door de kleinere particuliere boseigenaren. De organisatie is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

Labels

PEFC kent twee verschillende labels. Het gecertificeerde- en gerecycled label. Als je een label wilt gebruiken moet minimaal 70% van het materiaal dat gebruikt is gecertificeerd of gelabeld zijn. Bekijk meer informatie op www.pefcenfsc.nl en www.pefcnederland.nl.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top