Houten geboortekaartjes

Houten geboortekaartjes voor een bijzondere gebeurtenis

Is er een kleine op komst en zoekt u een originele manier om dit met de wereld te delen? Wilt u graag een authentieke en levendige indruk maken om het nieuwe leven welkom te heten in uw midden? Wat dacht u van prachtig professionele houten geboortekaartjes!

Wij van De Balk helpen u aan vele unieke producten waaronder dus geboortekaartjes die wij geheel uit hout vervaardigen. Dit maakt een mooie en frisse indruk op iedereen aan wie u de kaartjes toestuurt. Uit ervaring weten wij dat dit iedereen tevreden stemt. Dus wees creatief en kies voor een houten oplossing! U kunt direct contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Delen in geluk met onze houten geboortekaartjes

De geboorte van een zoon of dochter is altijd speciaal. De komst van uw kind is waarschijnlijk de mooiste dag van uw leven. U wilt dit geluk dan natuurlijk ook delen met uw geliefden en al uw vrienden en familie op de hoogte stellen van de prachtige gebeurtenis die heeft plaatsgevonden. Het is in Nederland al lang de gewoonte om geboortekaartjes te gebruiken voor dit doeleinde. Maar wilt u deze traditie een beetje opfrissen en wilt u niet zo’n ouderwetse stoffige kaart sturen die als “één van de vele” kan worden aangeduid? Dan zijn houten geboortekaartjes echt iets voor u! Ze geven een natuurlijke en levendige indruk en tonen een creatieve en innovatieve geest. Wij garanderen dat uw familie en vrienden onder de indruk zullen zijn van deze unieke houten kaarten.

Met zorg voor het milieu dankzij onze houten geboortekaartjes

Houten geboortekaartjes klinken natuurlijk erg milieubelastend. Papier wordt ook uit hout vervaardigd, maar een houten kaartje lijkt toch een stukje meer schade te doen aan de bossen op aarde. Vrees echter niet dat wij meewerken aan de ontbossing van de wereld. Wij importeren ons hout namelijk uit Finland.

Houten geboortekaartjes

In Finland is men al meer dan 100 jaar bezig met het duurzaam kappen van hout en zo zult u de planeet niet belasten. De kaarten zijn ook nog eens erg CO-2 neutraal en genieten het PEFC keurmerk wat garandeert dat onze houten geboortekaartjes van uitstekende kwaliteit zijn.

Houten geboortekaartjes bestellen? Neem direct contact op!

Heeft u interesse in onze houten geboortekaartjes? Neem dan even contact op met ons vriendelijke en behulpzame personeel. U kunt via de website direct een prijsopgave aanvragen of ons per telefoon op de hoogte stellen van uw interesse in onze geboortekaartjes. Wij staan u graag bij met allerlei advies en wij bieden u ook met plezier meer informatie over onze overige houten producten.


Vrijblijvende offerte?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha