skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Houten kaarten

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Unieke houten kaarten

Welkom bij De Balk, uw specialist in alle houten kaarten die u maar kunt wensen. Wij bieden u een innovatieve en unieke service aan binnen Nederland. Zo hebt u een originele manier om mensen op de hoogte te stellen van de geboorte van uw zoontje of dochtertje en kunt u een zeer speciale indruk maken op al uw zakelijke contacten. Bezorg uw geliefden een bijzondere kerst of verras uw echtgenoot op zijn verjaardag. Onze houten kaartjes zijn er voor iedereen en voor alle momenten. Ze fleuren uw dag net dat beetje extra op in vergelijking met de papieren kaarten die inmiddels een beetje saai en achterhaald zijn geworden.

Bekijk ons ruime aanbod

Onze kaarten kunt u gebruiken voor allerlei situaties en u kunt ze geven aan allerlei contacten, zowel privé als zakelijk. Hieronder hebben we een aantal van onze meest verkochte kaartjes op een rijtje gezet:

  • Geboortekaartjes
  • Trouwkaarten
  • Wenskaarten
  • Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn natuurlijk vooral populair onder onze zakelijke klanten die graag een bijzondere indruk willen maken op hun collega’s en dat lukt ze dan ook gegarandeerd met onze houten producten. Daar kijkt een potentiële cliënt wel van op in de meest positieve zin van het woord! Onze geboortekaarten zijn ook erg populair aangezien mensen graag de mooiste dag van hun leven willen delen met geliefden en hiervoor een innovatieve en bijzondere manier zoeken die aansluit bij het bijzondere moment dat het representeert. Ook doen onze wenskaarten het goed en met name de kerstkaarten zijn erg populair. U kunt echter ook voor allerlei andere houten kaarten bij ons terecht.

Kies voor de beste kwaliteit kaarten

Wij verkopen dus veel verschillende soorten houten kaarten aan onze klanten. Wat echter al onze producten delen is de kwaliteit waarmee zij worden vervaardigd. Zo werken wij met 1 mm dik berkentriplex dat wij speciaal laten importeren uit Finland. Finland is al meer dan 100 jaar bezig met duurzame bosbouw en zo wordt de natuur niet te veel belast voor de productie van onze unieke kaarten. Ook dragen wij met trots het keurmerk van de PEFC wat maar weer eens bewijst dat wij op de juiste manier omgaan met onze houten producten.

Vraag ons om advies over de houten kaarten

Wilt u graag wat meer informatie over onze houten producten? Neem zelf een kijkje op onze website of bel ons eens op en vraag ons vriendelijke personeel naar meer over onze kaarten. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zij bieden u graag advies aan op het gebied van onze houten kaarten.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top