Houten Visitekaartje

Ontdek ons frisse concept van een houten visitekaartje

Bent u op zoek naar een origineel idee voor uw persoonlijke visitekaartjes? Bent u het beu om altijd dezelfde saaie ontwerpen te gebruiken en wilt u wel eens wat anders gebruiken? Wat dacht u van een houten visitekaartje! Dit is een relatief nieuw en zeer uniek concept dat u bij ons eenvoudig kunt waarmaken. Wij helpen u graag aan een originele en bijzondere manier om een eerste indruk te maken op al uw zakelijke contacten. Hoe vaak heeft u zelf houten visitekaartje ontvangen van uw zakelijke contacten? Beeld u eens in hoe bijzonder het zou zijn om dit te krijgen. Dankzij De Balk kunt u nu met een houten visitekaartje, die indruk maken op uw collega’s. Voor andere houtproducten kunt u terecht op: Overige Producten

Maak een professionele indruk

Visitekaartjes zijn uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van uw zakelijk leven. Het is niet alleen de eerste indruk die u maakt op een klant of werkgever en daarmee een belangrijke indicator van het succes dat u in uw zakelijke relaties zult beleven, maar het is ook nog eens een representatie van uzelf als werknemer. U geeft hiermee een signaal af van wie u bent, waar u voor staat en hoeveel aandacht u besteed aan uw professionele voorkomen. Met een houten kaartje toont u aan dat u origineel en authentiek bent, dat u graag buiten het hokje denkt en dat u aandacht hebt voor innovatie en presentatie. Dit zijn allemaal zeer positieve eigenschappen van een houten visitekaartje die u kunnen helpen. Vraag ons eens naar een prijsopgave voor uw eigen houten visitekaartje.

houten visitekaartjes

Maat houten visitekaartje

 • Standaard Maat: 5,5 x 8,5 cm.
 • Dit formaat heeft een ronde hoek.

Formaat houten visitekaartje

 • Spaarkaart
 • Badge
 • Aandenken (wandeltocht e.d)
 • Enz.

Formaat wenskaart

 • Cadeau Plank (tegoedbon)
 • Menukaart
 • Geboortekaart, trouwkaart en rouwkaart
 • Verhuisbericht
 • Kerstkaart
 • Mailing

Materiaal

Wij gebruiken standaard voor een houten visitekaartje 1 mm dik berkentriplex met het PEFC-keurmerk. Maar ook op 2 mm of 4 mm dik berkentriplex kunnen wij een houtprint voor u maken.

Meerdere toepassingsmogelijkheden

Houten naambadges, opvallend en origineel. Deze badges hebben een natuurlijke en duurzame uitstraling, waar een magneet of clip/speld bijzit. Visitekaartjes zijn onmisbaar op beurzen en bijeenkomsten en kunt u zich onderscheiden van andere bedrijven. Voor houten wenskaartjes terecht bij: Wenskaarten

houten visitekaartjes met pefc keurmerk

Ontwerp

U kunt het ontwerp van uw originele visitekaartjes digitaal bij ons aanleveren in eps-formaat (waarbij de letters zijn omgezet naar lettercontouren), geschikt voor Adobe Illustrator CS6. Heeft u een ander digitaal bestand? Dan kunnen we in overleg bekijken of deze geschikt is voor het drukwerk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ook kunt u uw idee door ons laten uitwerken of digitaliseren. We maken speciaal voor u en uw bedrijf een bijzonder visite houten kaartje.

Kies een ontwerp en neem contact op

Wanneer u een idee hebt voor een houten visitekaartje hoeft u slechts even contact met ons op te nemen en uw ontwerp aan te leveren in een eps-formaat. U kunt ons bereiken op: info@houtenkaart.nl. Het is ook mogelijk om te bellen naar Tel. 0594 – 613622 of 06- 29 24 73 04.

Wij zullen vervolgens het kaartje voor u laten maken en wij leveren de prachtige eindproducten af zodra ze klaar zijn. U kunt ons echter ook benaderen wanneer u niet zo goed weet wat u precies op een houten visitekaartje wilt zetten. Wij hebben allerlei ontwerpen in ons portfolio staan en wij gaan graag samen met u aan de slag om een nieuw ontwerp te bedenken. Zo garanderen wij dat u echt een origineel houten visitekaartje krijgt.

“You’ve only got one chance to make a first impression”


Vrijblijvende offerte?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha