skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Maak indruk met houten visitekaartjes van De Balk!

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Ontdek ons frisse concept van een houten visitekaartje

Ben je op zoek naar een origineel idee voor je persoonlijke visitekaartjes? Wil je graag opvallen en een blijvende indruk maken op je relaties? Wat dacht je van houten visitekaartjes! Dit is een relatief nieuw en zeer uniek concept. Bij ons kun je zelf je eigen houten kaartje ontwerpen. Wij helpen je graag aan een originele en bijzondere manier om een eerste indruk te maken op al je zakelijke contacten. Je kunt eenvoudig je eigen ontwerp aandragen. Geen inspiratie? Dan helpen we je bij het ontwerpen en digitaliseren van je visitekaartjes. Dankzij De Balk kun je nu met een houten visitekaartje indruk maken op je relaties. Neem contact op!

visitekaartje

Maak een professionele indruk

Visitekaartjes zijn een zeer belangrijk onderdeel van je zakelijk leven. Ze zijn niet alleen de eerste indruk die je maakt op een klant of werkgever, maar ze zijn ook een representatie van jezelf. Met een opvallend houten visitekaartje toon je originaliteit en authenticiteit. Bovendien laat het zien dat je nagedacht hebt over je representatie, en dat je aandacht hebt voor innovatie en presentatie. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken, en met jouw houten visitekaartjes benut je die optimaal! Of je nu een bouwbedrijf hebt of een advocatenkantoor, met een houten visitekaartje maak je een blijvende indruk!

Over De Balk

Al sinds 2004 maken wij houten kaartjes. Dit begon hobbymatig, maar al snel zijn we uitgegroeid tot een aardig bedrijf. Onze verkoop en productie vindt plaats vanuit huis, waar we inmiddels in de schuur ook een professionele werkplaats hebben gebouwd. Al het hout wordt eerst voorbewerkt en in kleinere platen gesneden, waarna we het ontwerp printen. Dan worden de kaarten gestanst of gesneden. Door het vele handwerk is dit een bewerkelijk proces, maar het resultaat is een prachtig, op maat gemaakt origineel product, dat helemaal aan jouw wensen voldoet!

Ontwerp je eigen houten visitekaartjes

Bij De Balk kun je jouw eigen ontwerp voor je visitekaartjes van hout aandragen. Zo passen de unieke visitekaartjes dus altijd bij het beeld dat je uit wilt dragen, en worden je visitekaartjes nog persoonlijker. Je kunt het ontwerp van je originele visitekaartjes digitaal bij ons aanleveren in eps-formaat, waarbij de letters zijn omgezet naar lettercontouren. Dit formaat is geschikt voor Adobe Illustrator CS6. Heb je een ander digitaal bestand? Dan kunnen we in overleg bekijken of het geschikt is voor het drukwerk. Geen inspiratie voor je visitekaartjes? Geen probleem, in ons portfolio staan allerlei ontwerpen. We gaan graag samen met jou aan de slag om een nieuw ontwerp te bedenken. Dat idee werken we dan graag voor je uit. Zo garanderen wij dat je echt originele houten visitekaartjes krijgt.

Hout uit duurzaam beheerd bos

Je hoeft je geen zorgen te maken over het milieu met onze visitekaartjes van hout; wij gebruiken namelijk uitsluitend hout met het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerd bos. PEFC werkt met een unieke bottom-up strategie, waarbij nationale belanghebbenden overleggen hoe bos in eigen land duurzaam beheerd moet worden. Zo kiest men een werkwijze die past bij de regio. Op deze manier wordt bijgedragen aan meer duurzaam bosbeheer wereldwijd, waarbij aandacht gegeven wordt aan mens, milieu en economie. Doordat we werken met CO2-neutraal hout zijn de kaartjes duurzaam. Het berkentriplex dat wij gebruiken wordt geproduceerd in Finland, waar men al 100 jaar een boom plant voor iedere boom die wordt gekapt. Geen enkel deel van dit hout wordt weggegooid bij de productie van onze visitekaartjes.

Verschillende diktes en formaten

Standaard gebruiken we 1 mm dik berkentriplex voor de visitekaartjes, maar ook op 2 mm of 4 mm dik berkentriplex kunnen we een houtprint voor je maken. De standaardmaat van de visitekaartjes is 5,5 x 8,5 mm, met een ronde hoek. Andere maten, materiaaldikte, of afwijkende modellen zijn ook mogelijk. Bovendien kunnen de visitekaartjes ook uitgerust worden met een magneet of clip. Houten naambadges zijn opvallend en origineel, en zijn zeer geschikt op beurzen en bijeenkomsten. Deze houten badges hebben een natuurlijke en duurzame uitstraling waarmee je je echt kunt onderscheiden van andere bedrijven.

Neem contact op met De Balk!

Wil jij ook graag indruk maken met jouw houten visitekaartjes? Mail ons je digitale ontwerp en wij maken een gratis proefdruk. Of vul het contactformulier op de website in. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 0594-613622 of 06- 29 24 73 04. Je kunt ons ook per e-mail bereiken: info@houtenkaart.nl. Kies De Balk voor je persoonlijke en originele houten visitekaartjes!

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top