Houten visitekaartjes

Ontdek ons frisse concept

Bent u op zoek naar een origineel idee voor uw persoonlijke visitekaartjes? Bent u het beu om altijd dezelfde saaie ontwerpen te gebruiken en wilt u wel eens wat anders gebruiken? Wat dacht u van een houten kaartje! Dit is een relatief nieuw en zeer uniek concept dat u bij ons eenvoudig kunt waarmaken. Wij helpen u graag aan een originele en bijzondere manier om een eerste indruk te maken op al uw zakelijke contacten. Hoe vaak heeft u zelf houten visitekaartjes ontvangen van uw zakelijke contacten? Beeld u eens in hoe bijzonder het zou zijn om dit te krijgen. Dankzij De Balk kunt u nu zelf die indruk maken op uw collega’s.

Maak een professionele indruk

Visitekaartjes zijn uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van uw zakelijk leven. Het is niet alleen de eerste indruk die u maakt op een klant of werkgever en daarmee een belangrijke indicator van het succes dat u in uw zakelijke relaties zult beleven, maar het is ook nog eens een representatie van uzelf als werknemer. U geeft hiermee een signaal af van wie u bent, waar u voor staat en hoeveel aandacht u besteed aan uw professionele voorkomen. Met een houten kaartje toont u aan dat u origineel en authentiek bent, dat u graag buiten het hokje denkt en dat u aandacht hebt voor innovatie en presentatie. Dit zijn allemaal zeer positieve eigenschappen die houten visitekaartjes u kunnen helpen uitdragen. Vraag ons eens naar een prijsopgave voor uw eigen kaartje.

Kies een origineel ontwerp

Wanneer u een idee hebt voor een houten visitekaartje hoeft u slechts even contact met ons op te nemen en uw ontwerp aan te leveren in een eps-formaat. Wij zullen vervolgens het kaartje voor u laten maken en wij leveren de prachtige eindproducten af zodra ze klaar zijn. U kunt ons echter ook benaderen wanneer u niet zo goed weet wat u precies op de visitekaartjes wilt laten zetten. Wij hebben allerlei ontwerpen in ons portfolio staan en wij gaan graag samen met u aan de slag om een nieuw ontwerp te bedenken. Zo garanderen wij dat u echt originele houten visitekaartjes krijgt.

Houten Visitekaartjes

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze visitekaartjes? U kunt op onze website terecht voor meer informatie. Ook kunt u ontdekken wat voor houten producten wij nog meer allemaal verkopen. U zult gegarandeerd onder de indruk zijn. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen en een offerte aanvragen voor uw eigen houten visitekaartjes.

Vrijblijvende offerte?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha