skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Origineel visitekaartje

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Originele visitekaartje bestellen?

Bent u op zoek naar een origineel visitekaartje om dat oeroude en oersaaie ontwerp eindelijk eens in te wisselen? Wilt u graag dat uw zakelijke contacten uw kaartje onthouden en bewaren en niet op een hoopje gooien met de zoveel honderden andere visitekaartjes die ze krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Balk regelt een origineel kaartje voor u dat wij speciaal maken uit hout. Dit geeft een uiterst innovatieve en creatieve indruk aan al uw collega’s en het helpt u om een professionele en aandachtige werkhouding uit te stralen. Vraag ons vandaag nog naar een offerte voor uw eigen visitekaartje.

Visitekaarten

Ontdek ons professionele aanbod in originele visitekaartjes

Wij helpen u aan houten visitekaartjes van de allerbeste kwaliteit. Wij halen ons hout namelijk uit Finland, waar al ruim 100 jaar veel aandacht wordt besteed aan duurzame bosbouw. Zo belast u het milieu niet ernstig door het aanschaffen van onze houten kaartjes. Ook zijn ze verassend CO-2 neutraal. Wij werken doorgaans met Berkentriplex van 1 mm dik en al ons materiaal draagt het PEFC keurmerk wat garant staat voor de kwaliteit van ieder visitekaartje. Zo hebt u niet alleen een origineel maar ook een kwalitatief uitstekend product. We kunnen de kaarten vervaardigen in allerlei formaten, zoals:

  • Spaarkaart
  • Badge
  • Aandenken (wandeltocht etc.)

Bovendien hebben wij een heleboel ontwerpen in ons portfolio staan waar u uit kunt kiezen. U kunt echter ook besluiten om een eigen origineel ontwerp aan te dragen of om ons te vragen een design voor u te maken. Zo hebt u echt een origineel visitekaartje.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Wij staan bekend om onze aandacht voor de klant. Wij gaan namelijk uiterst klantvriendelijk te werk in alles wat wij doen. Wij werken graag nauw samen met onze klanten om een zo goed mogelijke service te bieden. Wij maken natuurlijk een origineel visitekaartje voor u en we willen dan ook dat dit zo goed mogelijk past bij het visitekaartje dat u voor ogen hebt. Alleen door een goede en nauwe samenwerking tussen bedrijf en klant kunnen wij zorgen voor een origineel product dat daadwerkelijk uw professionele werkhouding uitstraalt.

Meer weten over de opties van onze originele visitekaartjes?

Wilt u meer weten over ons origineel werk, kijk dan gerust even op onze website. U kunt hier ook onze contactgegevens vinden die u nodig hebt om ons in te lichten van uw interesse in een houten visitekaartje. Ons behulpzame personeel staat altijd voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen over een origineel visitekaartje.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top