skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Originele geboortekaartjes

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Ontdek onze innovatieve oplossing voor originele geboortekaartjes

Welkom bij De Balk, uw specialist in persoonlijke en originele geboortekaartjes. De geboorte van een zoontje of dochtertje is natuurlijk altijd zeer bijzonder en wellicht ook één van de mooiste momenten van uw leven. U wilt het geluk dat u op die geboortedag voelt natuurlijk delen met al uw vrienden en familie en in Nederland hebben we hier dan ook een oude traditie voor in de vorm van geboortekaartjes. Per post worden alle geliefden op de hoogte gesteld met een kaartje. Bent u dit stoffige en saaie kaartje een beetje zat? Wij bieden u een originele en nieuwe oplossing: stuur ze een levendig en innovatief houten geboortekaartje!

geboortekaart 10 x15 origineel

Beleef onze kwaliteit

Kiest u voor onze houten geboortekaartjes, dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken met berkentriplex van 1 mm dik en al ons hout draagt het PEFC keurmerk wat garant staat voor de uitstekende kwaliteit van ons materiaal. Dit hout wordt speciaal geïmporteerd uit Finland waar al zo’n honderd jaar lang duurzame bosbouw plaatsvindt. Maakt u uzelf dus geen zorgen om het milieu, ons hout wordt op duurzame en professionele wijze verkregen. Ook is het leverbaar in diverse vormen en formaten, hierover kunt u het beste zelf even contact met ons opnemen en doorgeven hoe u wilt dat uw originele geboortekaartjes eruit komen te zien. Zelfs het ontwerp kunt u bij ons aanleveren, maar u kunt ook vragen om een ontwerp uit ons portfolio of een geheel nieuw en een compleet originele vormgeving. Dit brengt extra kosten in rekening, maar het eindproduct is het zeker waard.

Ervaar onze persoonlijke service

Onze originele geboortekaartjes staan niet alleen bekend om hun kwaliteit, maar ook om de uiterst klantvriendelijke service die ermee gepaard gaat. Wij beseffen ons namelijk maar al te goed dat het om uw geboortekaartjes gaat en dat deze helemaal in het teken staan van uw geluk en een gebeurtenis uit uw leven. Wij werken daarom graag zo nauw mogelijk samen om een goed idee te krijgen van uw wensen voor dit originele kaartje en om uw gevoelens zo goed mogelijk tot uiting te kunnen brengen. Wij geven dan ook graag gehoor aan uw wensen.

Neem contact op voor originele geboortekaartjes!

Wilt u meer weten over onze originele houten producten? Neem even een kijkje op onze website of neem contact op met ons vriendelijke personeel en vraag naar geboortekaartjes. Zij beantwoorden alle vragen die u nog hebt en zijn bieden u ook advies aan voor het verkrijgen van uw eigen originele geboortekaartjes.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top