skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Originele visitekaartjes

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Originele visitekaartjes bestellen?

Werkt u nog altijd met dezelfde oubollige visitekaartjes waar u ooit mee begon. Bent u dat saaie ontwerp inmiddels hartstikke beu? Of bent u onlangs een nieuwe en originele onderneming begonnen en bent u op zoek naar een kaartje die de innovatieve en authentieke sfeer van uw bedrijf goed weergeeft? Wat dacht u dan van een houten visitekaartje? Dan bent u bij ons namelijk aan het juiste adres. De Balk is uw specialist in originele visitekaartjes en biedt tegen scherpe prijzen prachtige kaartjes van hoge kwaliteit hout. Ons materiaal draagt het PEFC keurmerk zodat u zeker weet dat u met kwaliteit te maken hebt. Vraag ons gerust naar meer informatie hierover.

Visitekaart Happy Wood

Milieu vriendelijke, originele visitekaartjes

Het hout dat wij gebruiken voor onze kaartjes is afkomstig uit Finland. Wij laten het speciaal uit dit Scandinavische land importeren aangezien Finland al zo’n 100 jaar aan duurzame bosbouw doet. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit van ons berkentriplex van 1 mm dik, maar biedt ons ook nog eens de zekerheid dat we het milieu niet zwaar aantasten door de productie van onze originele visitekaartjes. Mocht u toch nog twijfelen, bedenk dan dat onze kaarten verassend CO-2 neutraal zijn en dat we niet voor niets aan onze keurmerken zijn gekomen. We leveren onze originele kaarten in verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor de volgende grootten:

  • Spaarkaart
  • Badge
  • Aandenken (wandeltocht etc.)

En daarnaast kunnen wij ook vele andere formaten en soorten visitekaartjes voor u produceren. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden en vertel ons uitgebreid over uw eigen ideeën.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze voor originele visitekaartjes

Het visitekaartje vormt een belangrijk deel van uw leven op de arbeidsmarkt. Goede visitekaartjes kunnen het verschil maken tussen een potentiële cliënt wel of niet strikken en het bieden vele van uw zakelijke contacten een eerste indruk van u en uw werkhouding. U wilt natuurlijk een originele en positieve indruk maken en wij helpen u hierbij. Wij werken dan ook uiterst klantgericht en wij gaan een nauwe samenwerking met u aan om u zo goed mogelijk uit de verf te laten komen op uw eigen originele visitekaartjes.

Meer weten over de originele visitekaartjes?

Wilt u meer weten over ons werk en over onze houten visitekaartjes? Vraag het dan eens aan ons geroutineerde personeel. Zij vertellen u graag meer over al onze originele producten. Ook kunnen ze u een prijsopgave aanbieden en beantwoorden zij met plezier al uw vragen die u wilt stellen over onze originele visitekaartjes.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top