skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Originele wenskaarten

 • Unieke producten
 • Persoonlijk contact
 • Echt hout
 • Alles op maat
 • Gratis proefdruk

Vertrouw op onze ervaring met wenskaarten

Heeft uw bedrijf binnenkort een evenement en zoekt u een bijzondere en originele uitnodiging? Moet u nog bedenken wat voor kerstkaarten u dit jaar wilt versturen? Of wilt u gewoon iemand verrassen met leuke wenskaarten? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. De Balk is namelijk uw specialist in originele wenskaarten. Wij zijn al jaren actief in het voorzien van een unieke en zeer bijzondere productie, namelijk van houten producten zoals geboortekaartjes, visitekaartjes en nu ook de wenskaart. Voor meer informatie kunt u ook even contact opnemen.

Bekijk ons aangename aanbod

Het is natuurlijk altijd leuk om originele wenskaarten te ontvangen, maar het is extra leuk wanneer het om zeer bijzondere en originele kaarten gaat. Dat is precies wat wij u aanbieden; een hele bijzondere houten kaart. U kunt de kaarten overigens in verschillende vormen en formaten bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende formaten:

 • Cadeauplank (tegoedbon)
 • Geboorte- trouw- en rouwkaart
 • Menukaart
 • Verhuisbericht
 • Kerstkaart
 • Mailing

Dit is echter slechts een greep uit de verschillende soorten kaarten die wij door de jaren heen geproduceerd hebben. U kunt ook altijd met uw eigen ideeën bij ons komen aankloppen. Wij zullen dan een ontwerp op maat maken dat precies past bij uw visie voor uw persoonlijke en originele wenskaarten. Indien u zelf al een ontwerp in gedachten hebt, hoeft u dit alleen maar aan te leveren in eps-formaat en dan zullen wij vervolgens de rest afhandelen.

Ontdek onze professionele kwaliteit

Onze originele wenskaarten worden gemaakt van het beste materiaal en door middel van de beste technieken die er vandaag de dag beschikbaar zijn. Zo dragen onze producten niet voor niets het PEFC keurmerk. Onze kaarten maken wij uit berkentriplex met een dikte van 1 mm. Het hout dat wij gebruiken voor onze originele kaarten is afkomstig uit Finland. In Finland is men al zo’n 100 jaar bezig met duurzame bosbouw zodat de natuur niet zo onder druk komt te staan van de productie van onze originele wenskaarten. Bovendien zijn ze verrassend CO-2 neutraal. Vrees dus niet voor het milieu bij aanschaf van onze producten.

Meer weten over onze originele wenskaarten?

Wilt u graag wat meer informatie over onze originele wenskaarten? Op onze website kunt u gerust meer lezen. U kunt er ook onze contactgegevens vinden die u nodig hebt om ons op de hoogte te stellen van uw interesse in onze originele producten. Bovendien vertellen wij u graag meer over onze wenskaarten.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top