Houten map

Ontdek ons aanbod ringbanden en multomappen

Zoekt u een originele opbergmap, ook wel ringband of multomap genoemd? Wilt u graag uw oude map vervangen en bent u op zoek naar een mooi ontwerp voor een vervanger? Of zoek u een cadeau met een persoonlijke touch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Welkom bij De Balk, uw specialist in al uw houten producten. Wij maken bijvoorbeeld houten geboortekaartjes, visitekaartjes en wenskaarten. U kunt echter ook bij ons terecht voor andere voorwerpen die u in uw zakelijk leven nodig hebt, waaronder dus bijvoorbeeld de houten map/ multomap. Of wat dacht u van een stel drumstokken, promotie blokken, een op maat gemaakt houten huisje, een broodmand of kistje met tekst of een weerstation met de naam en het logo van uw bedrijf? Kijk op onze website voor meer.

Bekijk ons professionele aanbod

Hebt u een idee in gedachten voor een persoonlijke houten ringbandmap/ multomap? Neem dan even contact op met ons vriendelijke personeel dat graag de mogelijkheden met u doorneemt.

Wij kunnen op de map een foto voor u drukken. Bijvoorbeeld van het bruidspaar, van uw boerderij, van uw kinderen of van uw huisdier. Wij kunnen zelfs een afbeelding van uw trouwkaart op de map drukken. Wilt u de ringbandmap/ multomap echter gebruiken voor persoonlijke zaken? In dat geval kunnen wij ook het bedrijfslogo of de naam van de onderneming op de voorkant drukken.De afmetingen van onze 4-rings ringband is 31,5 x 28,5 x 4,5 cm.

Ringbandmap

Zonder bedrukking kost zo’n ringband ongeveer 22 euro per stuk, terwijl het met bedrukking 35 euro kost. Dit is inclusief BTW maar de verzendkosten zijn buiten beschouwing gelaten. Wanneer u meerdere mappen wilt bestellen, kunnen we de prijs laten zakken. Vraag ons naar de opties.

Wees verzekerd van kwaliteit

Als u ons uw ringbandmap/ multomap laat maken, weet u zeker dat deze in goede handen is. Zo weet u bijvoorbeeld dat wij al ons hout laten importeren uit Finland, waar men al meer dan 100 jaar aan duurzame bosbouw doet.

U weet dan ook dat wij berkentriplex gebruiken voor onze producten en dat de PEFC ons hun keurmerk heeft gegeven omdat wij keer op keer een ringbandmap/ multomap van de beste kwaliteit leveren. Onze producten zijn bovendien verrassend CO-2 neutraal en ze weten steeds weer onze klanten tevreden te stellen.

Vraag een offerte aan voor een ringband/ multomap

Wilt u meer weten over ons werk en over onze professionele ringbandmap/ multomap? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag het aan ons behulpzame personeel. Zij staan u met plezier telefonisch te woord of reageren op uw aanvraag van een offerte voor uw eigen ringbandmap/ multomap.


Vrijblijvende offerte?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha