skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Unieke geboortekaartjes

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Ervaar onze geboortekaartjes

Staat de geboorte van een zoontje of dochtertje op komst en wilt u de hele wereld inlichten over het geluk dat u op die dag zult beleven? Wilt u echter niet van die oubollige geboortekaartjes sturen en zoekt u een nieuwe en innovatieve manier om uw geluk te delen met al uw geliefden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dankzij onze unieke houten kaartjes. De Balk is uw specialist in unieke geboortekaartjes die speciaal uit kwaliteitshout worden gemaakt. Wij verheugen ons over onze reputatie als professioneel en klantvriendelijk bedrijf en wij hebben door de jaren heen al vele tevreden klanten gezien. Wij zouden u graag op dezelfde manier gelukkig maken.

geboortekaart1 10 x15 origineel

Verstuur een stukje geluk

De geboorte van uw kindje is natuurlijk erg speciaal en waarschijnlijk één van de mooiste momenten van uw leven. Dat wilt u natuurlijk delen met al uw geliefden. Nu is het gebruikelijk om dit te doen door middel van klassieke geboortekaartjes, maar de laatste jaren zijn er steeds meer manieren ontstaan om op een creatievere manier uw vrienden en familie op de hoogte te stellen van de komst van een baby’tje. Een voorbeeld hiervan is unieke geboortekaartjes gemaakt uit hout die u alleen bij ons bedrijf zult vinden. Wij helpen u graag aan een aantal unieke ontwerpen, maar u kunt ook zelf een eigen idee aanleveren in eps-formaat zodat wij alleen de productie hoeven uit te voeren.

Kies voor kwaliteit

Bij ons weet u zeker dat u kaartjes van kwaliteit krijgt. Wij vervaardigen al onze unieke producten uit berkentriplex van 1 mm dik. Wij importeren dit hout speciaal uit Finland waar al zo’n eeuw lang duurzame bosbouw wordt gestimuleerd. U hoeft dus niet te vrezen dat wij de natuur verstoren of dat wij meewerken aan grootschalige ontbossing van de aarde. Bovendien zijn onze geboortekaartjes verassend CO-2 neutraal. Wij bieden u dus kaartjes van uitstekende kwaliteit die helemaal niet zo schadelijk zijn voor het milieu en die een levendige en innovatieve indruk maken op alle ontvangers. Vraag vandaag nog een prijsopgave aan van uw persoonlijke en unieke geboortekaartjes.

Neem direct contact op voor onze unieke geboortekaartjes

Hebt u interesse in onze geboortekaartjes? Kijk gerust even verder op onze website of neem direct contact op met ons klantgerichte personeel. Zij kunnen u bijstaan met antwoorden, adviezen en zij kunnen ook een opdracht aannemen. Wij helpen u graag aan andere unieke producten, maar wij zijn vooral erg trots op uw interesse in onze unieke geboortekaartjes.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top