skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Unieke producten door hout graveren van De Balk

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk
Hout Graveren
Hout Graveren

Hout graveren: ons originele concept

Een persoonlijk cadeau, visitekaartje, naamplaatje of geboortekaartje in hout laten graveren? Het kan bij De Balk! Wij maken de mooiste producten door middel van lasergraveren in hout. Bij ons kun je elk cadeau persoonlijk maken. Zo is het extra leuk om een cadeau weg te geven! Of je nu op zoek bent naar een mooie snijplank, een geboorteslinger, bedrijfspromotie of visitekaartjes: jouw product wordt altijd mooier en persoonlijker als door een unieke boodschap in het hout te graveren! Wil je meer informatie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Wie zijn wij?

De Balk is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten unieke producten door hout te lasergraveren. Van kaarten en visitekaartjes tot snijplanken en slingers: bij ons is niets te gek. Elk product wordt persoonlijker als wij een uniek design voor je creëren, door in het hout te graveren. Wij houden van persoonlijk contact en daar pluk jij de vruchten van! We gaan namelijk samen met jou aan de slag met het creëren van een uniek design. Op die manier kunnen we met al je wensen rekening houden wanneer we een product voor je graveren, en heb jij altijd een uniek eindresultaat. Wij hebben de expertise om elk product van hout perfect te graveren!

Waarom je kiest voor De Balk

Bij De Balk geniet je van vele voordelen. Zo kunnen wij in hout lasergraveren nadat jij ons al je wensen hebt doorgegeven, zodat het een uniek design wordt. Heb je geen inspiratie en kun je onze hulp gebruiken bij het creëren van een uniek design dat wij vervolgens in het hout graveren? Dat kan natuurlijk ook! Bij De Balk hechten we waarde aan persoonlijk contact, en helpen we je graag met het maken van een design. Onze producten zijn van echt hout, duurzaam en CO2-neutraal gekweekt in Finland. Voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. Met aandacht voor jou en voor de natuur willen we je graag van dienst zijn!

Interesse? Neem contact op!

Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau en wil jij met iets persoonlijks aankomen? Of ben je op zoek naar bedrijfspromotie die net iets anders is dan die van anderen? Dan ben je bij De Balk aan het juiste adres! Wij zijn experts in hout lasergraveren, en doen dit helemaal naar jouw wens. Als je geen inspiratie hebt voor een design helpen wij je natuurlijk graag. Meer weten over onze manieren van hout graveren, of zelf een design laten realiseren? Neem contact met ons op! Dat kan door hier op deze website het contactformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar 0594-613622 of 06-29247304. Mailen kan ook naar info@houtenkaart.nl. Door hout te graveren voorziet De Balk jou graag van een uniek product!

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top