skip to Main Content
Vragen? Bel of mail ons!

Unieke visitekaartjes

  • Unieke producten
  • Persoonlijk contact
  • Echt hout
  • Alles op maat
  • Gratis proefdruk

Kies voor kwaliteit en unieke visitekaartjes

Welkom bij De Balk, uw specialist in originele en unieke visitekaartjes. Wij verzorgen zeer bijzondere kaartjes vervaardigt uit berkentriplex hout van ongeveer 1 mm dik. Dit hout laten wij speciaal uit Finland importeren waar al een eeuw lang duurzame bosbouw plaatsvindt. Zo garanderen wij de kwaliteit van de visitekaartjes en de milieubewuste insteek van ons bedrijf. Mocht u toch nog twijfelen over de kwaliteit van ons hout, we hebben ook een PEFC keurmerk dat de kwaliteit van onze unieke kaarten waarborgt. Zo kunt u dus gerust een lading van onze kaartjes bestellen met uw persoonlijke ontwerp en een zeer bijzondere en blijvende indruk maken op al uw zakelijke contacten.

visitekaartje

Maak een professionele indruk met onze unieke visitekaartjes

Een visitekaartje is een essentieel onderdeel van uw professionele leven. Op de werkvloer kunt u haast niet zonder een kaartje met uw zakelijke gegevens dat al uw contacten op de hoogte stelt van uw kwalificaties en contactgegevens. Visitekaartjes dienen echter niet alleen maar dit praktische nut, ze geven ook een indruk van uw werkhouding aan uw contacten. Uw kaartje is de eerste indruk die een potentiële cliënt van u krijgt. Wanneer u een onverzorgd of oninteressant kaartje aanbiedt, bestaat er een kans dat de cliënt zich niet erg zal interesseren in uw diensten, zelfs al zijn dit zeer unieke werkzaamheden. Dankzij onze houten kaarten hoeft u hier niet bang voor te zijn. De unieke visitekaartjes laten gegarandeerd een blijvende indruk achter en een potentiële klant of partner kan u op die manier niet zo gemakkelijk uit zijn of haar gedachten zetten.

Ervaar onze klantgerichte aanpak met o.a onze unieke visitekaartjes

Zoals hierboven is aangegeven, kunt u rekenen op kwalitatief uitstekende en unieke producten wanneer u bij ons aanklopt om uw visitekaartjes te verzorgen. U kunt daarnaast ook nog eens rekenen op een zeer klantgerichte aanpak. Wij beseffen ons maar al te goed dat het om uw eigen en unieke visitekaartjes gaat en we willen u dan ook graag zo veel mogelijk bij het proces betrekken. We gaan graag met u om de tafel zitten en we bespreken samen het formaat en het ontwerp voor de kaartjes. We willen vervelende verrassingen achteraf voorkomen en hiervoor zijn duidelijke afspraken nodig.

Vraag ons om hulp voor unieke visitekaartjes!

Wilt u meer weten over onze houten visitekaartjes? Kijk gerust even verder op onze website of vraag ons personeel om hulp. Zij weten als geen ander wat onze unieke producten zo bijzonder maakt en ze geven u graag advies op het gebied van onze unieke visitekaartjes.

HEEFT U EEN VRAAG? NEEM DAN CONTACT OP

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Aantal exemplaren *:

Back To Top